fbpx

Nasıl Oluşturursunuz

Nasıl Oluşturursunuz

nasil-dijital-okul-olusturursunuz

Dijital Okul diğer bir adıyla ile öğrenciler, yüz yüze eğitimi tamamlamak için ders anlatım videolarını seyredebiliyor, online alıştırmaları ve testleri çözebiliyor, canlı derslere katılarak, ders işleyebiliyor. Anlayamadığı konu ve soruları online sorabiliyor, öğretmenlerinin önerilerine göre öğrenmeye devam edebiliyor. Bu şekilde eğitime her yerde devam edin !!

Dijital Okul Oluştururken Hangi Yollar İzlenmeli

Nasıl dijital okul oluşturursunuz ? Bu sorunun cevabı biraz karmaşık gibi görünse de aslında basittir. Dijital okul için öncelikle içerikleri hazırlamanız gerekmektedir. Bu eğitim içerikleri herkese hitap edebilecek; öğreticilerin, rahatlıkla derslerini pekiştirebileceği, tekrar tekrar öğrenebileceği bir eğitim seti olmalıdır.

Bu eğitimlerin içeriklerini bitirdikten sonra, diğer işimiz eğitim videolarını hazırlamak olmalıdır. Bunun için öğretmenlerinizden faydalanarak veya animasyonlu içerikleri ile hazırlayabilirsin. Unutma hangi yöntemi kullanırsan kullan, videoların kısa olmalı ! Uzun hazırlanmış bitmek bilmeyen videolar sıkıcı olabilirken, hiç öğretici değildir.

Kısa kısa ve bilgiler anlaşılabilir olmalıdır. Öğrencilerin bu eğitimleri hiç sıkılmadan rahatlıkla, eğlenerek öğrenmeli ve isterse soru sorabilmeli, anlamadığı yerleri tekrar izleyebilmelidir. Eğer bir okul olarak bu eğitimlerin faydalı bir şekilde izlendiğini tespit etmek için EDUVES ile bu yöntemlere başvurabilirsin ;

✔ Video aralarına sorular koyabilirsiniz
✔ Öğrencilerin birbirini görmesini engelleyebilirsiniz
✔ Eğitimi izlemeyip ilerletmesine izin vermeyebilirsiniz
✔ Başka bir sekme açıldığında eğitimi duraklatabilirsiniz
✔ Eğitimleri bölümlere ayırarak, birini bitirdiği zaman bir sonraki eğitimin aktif olmasını sağlayabilirsiniz

gibi bir sürü seçenek ile eğitimlerinizi daha öğretici yapabilir , takip edebilir ve öğrencilerin güvenliği için birbirini görmesini engelleyerek, öğrencilerinize daha güvenli ve öğretici eğitimler sunabilirsiniz.

Bunun için EDUVES‘ten bilgi alabilirsin !

Gelin sizin dijital okulunuzu da biz oluşturalım, siz de güvenilir eğitimlerinizi, Eduves dijital okul ile öğrencilerinize sunun.

En uygun fiyat ve kampanyalar hakkında bilgi almak için bizimle iletişme geçin!  Hemen Ara! 0850 840 88 44

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!
Scroll to Top
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin