fbpx

En Popüler Ücretsiz

En Popüler Ücretsiz

en-populer-ucretsiz-tasarim-araclari

Günümüzde kullanımı oldukça yaygınlaşan sosyal medya kullanımı, artık birşeyler üretmeye başladık. Küçük veya büyük hemen hemen her profilin üretmek istediği içerikler ise elbette belirli yardımcı tasarım araçları ile mümkün oluyor. Bu uygulamaların pek çoğunun ücretli olurken, ücretsiz uygulamalar da bulunmaktadır. Bugün sizin için bloğunuzda amatörden profesyonel içerik üretimine kadar tüm ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz ücretsiz tasarım araçlarını bir araya getirdik.

» Canva

» Crello

» Adobe XD

» Spline

» Figma

Canva

Ücretsiz olarak birçok sunduğu özelliklerden faydalanabilir. Hem web'den hem de mobil uygulamadan kolaylıkla tasarımını yapabilirsin. Kolay kullanımı iledilediğiniz gibi tasarımınızı yapabilir, bunun yani sıra hazır şablonları kullanarak kendinize göre özelleştirebilmeniz mümkün.

Sosyal medya(Facebook, instagram vb.) hesaplarına post, hikaye veya kartvizit yapabilir ya da CV hazırlarken rahatlıkla hazır şablonları kullanarak çarpıcı CV'ler oluşturabilirsiniz..

Birden fazla ihtiyaca cevap veren Canva, mobil uygulama desteği ile de nerede olursanız olun yaratıcılığınız konuşturabilmenizi mümkün kılıyor.

Premium olarak ücretli versiyonu da bulunan tasarım aracının, ücretsiz versiyonunun da hemen hemen tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz ama daha profesyonel olsun her yönüyle kullanım sağlamak istiyorsanız ücretli versiyonunu da deneyebilirsiniz.

Basit ve kolay kullanımı ile öne çıkan Canva'yı buraya tıklayarak ziyaret edebilir.

Crello

Crello, yapı olarak Canva'ya benzeliliği ile öne çıkan tasarım aracı kendi tarzınıza göre tasarımlar yapabilmenize olanak sağlayan ücretsiz kullanımı ile yaratıcılığınızın sınırlarını zorluyor.

Canva da olduğu gibi, sosyal medya tasarımı ve daha fazlasına imkan sağlayan ve aynı zamanda hazır bulunan şablonları ile de pratik ve kolay bir kullanım vaat etmektedir. Fotoğraf düzenleme, animasyon, tasarım nesnenleri ve ses gibi birden fazla düzenleme seçeneği bulunmakta. Aynı zamanda Türkçe desteği de olan bir uygulama.

Ek olarak Crello'nun ücretli bir versiyonu da bulunmakta. Ayrıca web tabanlı uygulamayı mobil olarak telefonunuzdan kullanabilmeniz de mümkün.

Crello hakkında daha fazla bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsin.

Adobe XD

Adobe XD, sınırsız kullanımı ile ücretsiz kullanım imkanı sunmakta. Önde gelen grafik ve medya yazılımlarını üreten Adobe tarafından sunulan bu platform, öğrenmesi olduça kolaydır.

Birçok sistemde çalışabilir yapısı ile de öne çıkan tasarım aracı, hem macOS hemde Windows‘ta kolaylıkla kullanılabilir. Sürekli olarak yapılan güncellemeler ve özellikler ile son kullanıcıların mükemmel işler ortaya çıkartmasını olanak sağlar.

Türkçe dil desteği ile sosyal medya paylaşımları oluşturma veya uygulama tasarımları gibi birçok imkanından faydalanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için geniş özellikleri ile öne çıkan Adobe XD'yi buradan tıklayarak ziyaret edebilir.

Spline

Spline, üç boyutlu tasarımlar oluşturmanızı ve paylaşmanızı sağlamakta. “spline.design”, ücretsiz ve gelişmiş özellikleri ile öne çıkmaktadır. Sınırsızca dilediğiniz üç boyutlu projeyi tasarlayabilmeniz mümkün. Hem macOS hem de Windows‘ta kullanılabilmakte.

  • Web için gerçek zamanlı olarak 3B metin tasarımından
  • Temel geometrik şekillere kadar sınırsız imkan sunan tasarım aracı, malzemeleri düzenlemenize

3 boyutlu modelleri içe aktarmanızı

Şimdi yaratıcılığınızı üç boyutlu tasarımlara yansıtmanızı sağlayan Spline, hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsin. Hadi şimdi indirerek üç boyutlu tasarımlar yapmaya sende başla !

Figma

Abode XD'ye benzerlikleri ile bilinen tasarım aracıdır. Telefon veya web uygulamasından, sosyal medya gönderisi hazırlamaya kadar tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilmekte. Figma, kullanıcı arayüzü ve kullanıcı deneyimine odaklanmakta.

Web tabanlı birçok işlemi yapabileceğiniz uygulama da hem macOS hemde Windows‘ta kolaylıkla kullanılabilir. Bunlara ek olarak Android ve iOS için yardımcı programları da bulunan Figma, mobil uygulamalar için oluşturulan prototiplerin mobil cihazlarda görünmesini de sağlıyor.

Daha fazlası için Figma'nın detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!

Eduves, şirketler ve eğitim organizasyonları için özelleştirilmiş eğitim ve değerlendirme çözümleri sağlayarak 2012 yılından bu yana dijital öğrenmede güvenilir, tanınmış lider bir firmadır.

Scroll to Top
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin