fbpx

Alternatifleri: Zoom Platformunun Alternatiflerine Genel Bakış

Alternatifleri: Zoom Platformunun Alternatiflerine Genel Bakış

zoom-alternatifleri

Çoğunlukla IT ekiplerinin hedefleri teknoloji altyapılarında yedekleme yapmaktır.Yedekleme veya arıza gibi durumlarda işlerinin devamlılığı için mutlaka alternatif planlama yapmalıdırlar.

Peki şöyle bir düşünelim tüm işgücünüzün artık online olduğu küresel bir sırasında farkındalık ne olabilir? Birçok işletme görüntülü görüşmeleri için Zoom'u tercih etmektedir. Fakat Zoom güvenlik açığıyla ilgili haberler son zamanlarda bu sağlayıcının güvenilirliği konusunda şüphe uyandırdı. Şimdi sizinle beraber başka alternatif platformlara göz atalım.

» Endişelenmeden Online Görüşmelerinizi Yapabilirsiniz

» Zoom Alternatif Platformlarda Ne Gibi Özellikler Aranmalı

» En İyi Zoom Alternatifleri

Endişelenmeden Online Görüşmelerinizi Yapabilirsiniz

COVID-19 salgını ile beraber İnternet kullanımda büyük artış yaşanmakta. Zoom platformuna baktığımızda konferans hizmeti almak isteyen kullanıcıların artması ile bağlatı da kesintiler yaşanmaya başladı. Zoom, iş dünyası için 40 dakikalık ücretsiz toplantıların yanı sıra kurumları için ücretsiz video seçenekleri sundu. Ama üzülerek söylemek gerekirse talep artışını karşılayamadılar.

Talepleri karşıyamayışlarını göz ardı edilse bile, bunun üzerine çok önemli olan güvenlik sorunları da ortaya çıktı. Bunu üzerine kullanıcılar alternatif platformlar arayışı içerisine girdiler.

Alt Başlık Giriniz Zoom Alternatif Platformlarda Ne Gibi Özellikler Aranmalı

İş dünyasında iş sürekliliği planlaması için en iyi uygulamalardan biri, bir kuruluş içindeki herhangi bir sistem için alternatif geçici çözümler oluşturmaktır. Bu planlamada tek bir başarısızlık noktası, işleri her zamanki gibi sekteye uğratabilir.Bu blogta, planmalarınızın aksamaması ve Zoom'a en iyi alternatifleri seçebilmeniz için destekleyici iyi argümanlardır.

Zoom toplantı alternatifinde bakmanız gerekenler:

  • Mevcut sistemlerinize bağlanmak için API entegrasyonları.Çoğu ticari çözümünün bir dezavantajı, ticari kullanım için “basitleştirilmiş” olmalarıdır. Birçoğu standart olması gerekenden yoksundur, bu da sorunsuz bir deneyim için mevcut dahili teknoloji sistemlerinize ve web sitelerinize entegre etme becerisine sahiptir.
  • Bunun yerine, doğrudan şirket web sitenize bağlanmak için uygulama programı arabirimlerini (API'ler) kullanan platformları arayın. Web sitenizde entegre bir bağlantıya sahip olmak, ekiplerin görüntülü sohbet için herhangi bir dijital cihazı güvenli bir şekilde kullanmasına olanak tanır, ancak başka avantajları da vardır. Video konferans aracı takvimler, anlık mesajlaşma ve e-posta ile entegre olsaydı, ekiplerinizin ne kadar üretken olacağını hayal edin. API entegrasyonu tüm bunları ve daha fazlasını yapabilir.

Çalışanlarınızın çoğunun COVID-19 salgını konusunda son derece stresli olduğu bir zamanda kullanışsız, çalışmayan veya anlaşılması zor yeni bir teknoloji aracı eklemek yalnızca hayal kırıklıklarını artıracaktır. Mevcut iletişim altyapınızla iyi bütünleşen bir Zoom video konferans alternatifi arayın. Aynı zamanda çok az eğitim gerektiren veya hiç eğitim gerektirmeyen özellikte olmalıdır. Aynı zamanda önemli olan, güvenilir ve bilgisayar korsanlarına karşı güvenli olmalıdır.

Video konferans hizmetini işinizin bir parçası olarak markalama seçeneklerini arayın. Genel bir ticari çevrimiçi konferans çözümü aramak yerine, daha profesyonel bir yaklaşım düşünün. Markalama, kesintisiz bir profesyonel deneyim için video konferans çözümünü doğrudan kuruluşunuza entegre edebileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca, bir ekip web sitesine doğrudan tek tıklamayla bağlantı ekleyebileceğiniz anlamına gelir. Kaydolmak ve oturum açmak yok; markalaşma video konferans, çalışanlarınızın kurumsal markanızı güçlendirirken kullanmasını daha az sinir bozucu hale getiren tek tıklamayla sorunsuz bir süreçtir.

WebRTC Video Konferansı , geleneksel uygulama tabanlı çözümlere tercih edilir. Zoom kesintileri yaşadıysanız, merkezi bulut sunucularına dayalı bir sistem kullanmanın ne kadar aksaklık olabileceğini bilirsiniz. Web gerçek zamanlı iletişimleri (WebRTC), bir uygulamanın indirilmesini gerektirmez. Bunun yerine, doğrudan tarayıcınıza bağlanır ve kurumsal web sayfanızda video konferans yapılmasına izin verir.

Birkaç video konferans seçeneğiniz olduğunu biliyoruz, siz ve şirketiniz için daha iyi bir video konferans deneyimi için bu gereksinimleri karşılayan Zoom'un en iyi alternatifleri nelerdir?

En İyi Zoom Alternatifleri

Şirketiniz için güvenilir bir video konferans çözümü için en iyi çözümlerden bazıları şunlardır:

Skype , piyasaya sunulduğu 2003 yılından bu yana pazar lideridir.Artık platforma sahip olan Microsoft gibi Skype, grup görüntülü görüşmeden metin mesajlaşmasına, sohbet robotlarına ve aramadan geleneksel sabit hatlara kadar her şeyin tek kaynağı olmak istiyor. Son zamanlarda Skype, rakibine doğrudan meydan okumak için bir Zoom alternatifi sundu. Şu anda yalnızca Chrome veya Edge tarayıcılarında mevcut olan platformun adı Skype Meet Now.

Zoom kesintileriyle nasıl başa çıkılacağının yanı sıra,

Zoom'un en iyi alternatiflerinden bazılarını inceleyelim.

, Zoom gibi ücretsiz değildir; ancak fiyatlar kullanıcı başına aylık 12 dolardan başlıyor. Kullanımı kolaydır ve Skype'ın yaptığı gibi tarayıcı eklentileriyle çalışır. Özelliklerden biri, oturum açmak için erişim kodunu hatırlamaya çalışmak yerine özel bir URL oluşturabilmenizdir.

, modern video konferansın en büyük zorluklarını çözen bir Zoom alternatifidir . Platform tarayıcı tabanlıdır, bu nedenle indirilecek bir şey yoktur. Basit API arayüzleri, çalışanlar için daha sorunsuz iş akışları için mevcut yazılımınız ve donanımınız arasında sorunsuz bir arayüz sağlar. Tek bir tıklama bir toplantıya katılmanızı sağlar. Markalama seçenekleri, şirket web sitenize tam olarak entegre etmesine olanak tanır.

Zoom toplantısı alternatifi olarak EDUVES , bire bir karşılaştırma değildir; bu hizmet, geleneksel genel ticari video konferans çözümlerine daha yüksek bir alternatiftir.

EDUVES CES, Zoom'a alternatifinizi belirlemek için bugün ekibimizle konuşun. 30 dakika veya daha kısa bir sürede, hizmetimizin standart web konferansı yazılımından daha iyi olduğunu size gösterebiliriz.

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!

Ücretsiz 14 günlük denemenizi başlatın!

Sizde diğer müşterilerimiz gibi Eduves ürünlerini önce deneyip sonra satın alma fırsatından faydalanın. Hemen satış ekibimizle irtibata geçin!

Eduves, şirketler ve eğitim organizasyonları için özelleştirilmiş eğitim ve değerlendirme çözümleri sağlayarak 2012 yılından bu yana dijital öğrenmede güvenilir, tanınmış lider bir firmadır.

Scroll to Top
Tweetle
Paylaş
Paylaş
Pin